Voor wie

Iedereen die gezond wil leven met Noni….

In een paar jaar tijd heeft het Noni sap zich bewezen bij miljoenen mensen en wordt het in inmiddels 60 landen geïmporteerd. En dat is niet zomaar!

De bevordelijkheid van Noni sap voor de gezondheid wordt gestaafd door de gemeenschappelijke getuigenis van meerdere generaties eilandbewoners, maar ook door amerikaans wetenschappelijk onderzoek en het voortdurende enthousiasme van klanten over de hele wereld. Het leven van vele mensen neemt een positieve wending doordat men zich vitaler en energieker voelt en men minder vatbaar is voor virussen en infecties.

De kwaliteit van ons voedsel is de laatste jaren hard achteruit gegaan , blijkt uit een rapport van het farmaceutisch levensmiddelen laboratorium Geigy uit Karlsruhe. De voedingswaarde is de afgelopen 15 jaar met minimaal 46% gedaald. Oorzaken hiervan zijn uitgeputte grond, luchtvervuiling, te snelle groei, langdurige opslag en transport.

Tevens wordt de kwaliteit van ons eten beïnvloed door:

  • behandelingen en manipulatie
  • ongeveer 8.000 goedgekeurde toevoegingen en conserveringsmiddelen
  • verborgen vetten

Om ervoor te zorgen dat ons lichaam voldoende vitaminen binnen krijgt is voedingsuppletie keihard nodig en op termijn vele malen goedkoper en gezonder dan verslaafd raken aan de medicijnen. Bovendien is Puna Noni 100% natuurlijk zonder kunstmatige toevoegingen!

Share
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO